Hvad er Laden, og hvem er vi?

Laden var en gammel længe til gården, som de tidligere ejere Helle og Anders Lyngsø fik totalrenoveret og indviet i 2004. Laden danner nu rammerne om et fuldt moderne selskabs-/kursuslokale med plads til 60 gæster. Laden bærer præg af det rustikke og naturlige med inspiration af livet på landet. Den er udstyret med uforgængelige egetræsmøbler, lækkert service til alle arrangementer og professionelt køkken. Vore gæster roser desuden lokalerne for den gode akustik, et fantastisk lysindfald, god atmosfære og ikke mindst de smukke omgivelser på hele ejendommen.

 

Stalden har indtil år 2017 været brugt til kurser og teambuilding (Vesbæk Centret), men er herefter omlagt til overnatning for gæster i Laden. Stalden er en smuk kampestens bygning, som er opført af gamle kirkekvadre fra Borris Kirke. Der er plads til 25 overnattende gæster i Staldens sovesale, og derudover er det muligt at sove i ejendommens tre shelters med plads til 4-6 personer. Stalden omfatter desuden på toiletfaciliteter, bad, køkken og spisesal til de overnattende gæster. 

 

Området omkring Laden og Stalden byder på udendørs aktiviteter og afslapning i det grønne, hvor vi har pyntet fint op med fokus på det rustikke og naturskønne. 

 

Hvis du holder af smuk natur og grønne omgivelser, så vil du føle dig hjemme hos os på Vesbæk Søndergård til et brag af en fest! 

Vi er en familie på fem, der bor på gården Vesbæk Søndergård, hvor vi driver Laden og Stalden i et naturskønt område mellem Viborg og Skive. Vi er selv store naturelskere, og vi nyder at arbejde under åben himmel.
Rikke står for fremvisning og udlejning af Laden Vesbæk Søndergård. Martin arbejder som dyrlæge, og han har sin egen dyreklinik på ejendommen, Romlund Dyreklinik.